Web Analytics Made Easy - Statcounter

هر چه که داوطلبان به زمان برگزاری آزمون‌های سراسری نزدیک می‌شوند باید مهارت تست‌زنی را ارتقا دهند.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، روزهای منتهی به کنکور زمان تست زنی و کسب مهارت در این زمینه است. در این مسیر می‌توان اهداف متعددی را برای تست زنی در نظر گرفت. برای دوران مرور می‌توان از تست‌ها استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گاهی می‌توان برای شناسایی نقاط ضعف از تست‌ها استفاده کرد. اینگونه هم دروس مرور و اشکالات مشخص می‌شوند. در این روش می‌توان از تست‌های موضوعی و طبقه بندی شده استفاده کرد.

داوطلبان بعد از مطالعه درسی می‌توانند تست‌های تمرینی همان درس را پاسخ دهند. به داوطلبان توصیه می‌شود برای هر درس ریاضی، فیزیک، شیمی و ادبیات و غیره هر تعدادی که از همان درس سؤال مطرح می‌شود، همان تعداد سؤال را حل کنند.

برای جمع‌بندی و افزایش سرعت هم می‌توان حل تست را در دستور کار قرار داد. برای حل این نوع تست‌ها همان زمانی که در کنکور در نظر گرفته می‌شود، باید در نظر گرفت و در آن مدت همان تعداد کل سؤالات را پاسخ داد. بعد پاسخنامه با پاسخ ها مطابقت داده شود. سؤالات غلط استخراج شده و پاسخ درست آنها مشخص شود.

در این نوع تست باید مشکلات حل شود. اگر داوطلبان فکر می‌کنند که در مبحثی ضعیف هستند می‌توانند باردیگر سراغ مطلب بروند و مطالعه کنند. به داوطلبان توصیه می‌شود که حداقل دوبار تست‌های حل شده را مرور کنند.

داوطلبان هنگامی که به تستی برخورد کردند که از نظر نکته، بسیار ظریف طراحی شده است یا احتیاج به خلاقیت دارد، حتماً آن را علامت گذاری کنند تا در دور بعد آن را حل کنند. اگر تستی را به هر دلیل غلط حل کردند یا اصلاً نتوانستند آن را حل کنند حتماً آن تست را برای دور بعد علامت گذاری کنند.

یکی از مشکلاتی که داوطلبان در حین پاسخگویی به سؤالات با آن مواجه می‌شوند کم آوردن وقت است. برخی سرعتشان کم است. این افراد بنا به دلایلی وقت خود را هدر می‌دهند برای اینکه این نقیصه برطرف شود باید در حل تست‌های تمرینی زمان‌بندی را رعایت کنند تا تقسیم زمان را یاد بگیرند و سرعت عمل خود را افزایش دهند.

یکی از روش‌ها این است که در هنگام حل سوالات تستی از دو رنگ خودکار استفاده شود یا تست‌ها علامت گذاری شوند، در وهله اول تست‌ها حل شود.

بعد از اینکه یک دور مطالعه تست‌ها به پایان رسید در صورت باقی بودن وقت تست‌های علامت زده شده حل شوند. آن تست‌هایی که به نظر می‌رسد راحت‌تر است اول حل شوند و بعداً تست‌های سخت‌تر. اینگونه می‌توان بهترین زمان‌بندی را برای حل سؤالات در نظرگرفت.

انتهای پیام/4040/

منبع: آنا

کلیدواژه: سازمان سنجش آزمون سراسری تست زنی تست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۵۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟

آفتاب‌‌نیوز :

متخصصان دانشگاه صنعتی سوینبرن استرالیا رفتار ۲۰۰۰ نفر را در بازه زمانی ۲۴ ساعته تجزیه و تحلیل کردند تا برای دستیابی به سلامتی مطلوب و بهینه، ترکیبی مناسب از تمرین بدنی و استراحت را تعیین کنند.

زمان‌بندی و تفکیک ایده‌آل تقریبا به این شکل بود که هشت ساعت خواب، پنج ساعت ایستادن، شش ساعت نشستن و تقسیم چهار ساعت برای فعالیت بدنی سبک و متوسط.

رعایت این تقسیم‌بندی به کنترل قند خون و ارتقای سلامتی قلب کمک می‌کند.

فعالیت بدنی متوسط تا شدید می‌تواند پیاده‌روی سریع یا دوچرخه‌سواری باشد یا دویدن آهسته، برای فعالیت بدنی سبک هم می‌توان هر فعالیتی از پیاده‌روی گرفته تا آشپزی و کار خانه یا حتی خندیدن با صدای بلند را به فهرست افزود.

به گزارش ایندیپندنت، گروه تحقیقاتی دانشگاه سوینبرن به افراد توصیه می‌کند شب‌ها هشت ساعت و ۲۰ دقیقه بخوابند تا سلامتی کلی‌شان حفظ شود و از خوابیدن کمتر یا بیشتر از میزان توصیه‌شده اجتناب کنند.

این تحقیق تاییدی بر توصیه‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا است که تاکید می‌کند دست‌کم هفت ساعت خواب شبانه داشته باشیم. خطرات کم‌خوابی به‌خوبی مشخص و مستند شده است اما خوب است بدانیم که خواب بیشتر از ۹ ساعت در شب با افزایش خطر سکته مغزی مرتبط است.

متخصصان تاکید کردند که صرف زمان کمتر برای نشستن و زمان بیشتر برای ایستادن، انجام دادن فعالیت‌های بدنی و خواب کافی، بر سلامتی قلب و عروق تاثیرگذار است. رعایت این زمان‌بندی فعالیت‌ها طیف گسترده‌ای از نشانگرهای سلامتی را در برمی‌گیرد و ۲۴ ساعتی را شکل می‌دهد که به سلامت کلی بهتر منجر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آیلتس چیست؟
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • جریمه بار اول و دوم بی‌حجابی را مشخص کردند | زمان‌بندی پرداخت چگونه است؟ | فیلم
  • اعتراض برخی دانشجو معلمان به نحوه گزینش در آموزش و پرورش استان گیلان
  • اعلام زمان برگزاری دومین حراج سکه در ۱۴۰۳ | جزئیات و نحوه واریز وجه
  • توضیحات معاون فرماندار زنجان درباره نحوه تقسیم‌بندی فضای تبلیغی شهری
  • برای بیست و پنجمین بار می‌گویم، از لیورپول نپرسید
  • سوالات امتحانات نهایی چگونه طراحی می‌شود؟