Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس آنچه دانشجویان این رشته به خبرنگار ما گفته‌اند، طرح سوالات غیراستاندارد برای درس زبان از سوی طراحان، باعث عدم قبولی بیش از 300 دانشجوی این رشته در کل کشور شده است، تا جایی که مسئولان این دانشگاه نیز خودشان طرح غیراستاندارد برای 6 سوال را پذیرفته‌اند، اما نمی‌خواهند نمره این سوالات را که حدود 50/2 است، به دانشجویان بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر بیشتر دانشجویانی که سر جلسه این امتحان حضور داشتند، دانشجویان ترم آخر هستند و باید خود را برای دفاعیه آماده کنند، در حالی که با عدم قبولی در این درس با مشکل مواجه خواهند شد و همچنین باید یک ترم دیگر نیز در دانشگاه حضور داشته باشند و برای همین یک ترم نیز یک میلیون و 500 هزار تومان شهریه واریز کنند؛ در حالی که درس زبان، جزء دروس جبرانی به شمار می‌رود و هیچ تاثیری در معدل دانشجو نخواهد داشت.

با وجود گذشت یک هفته از اعتراض دانشجویان، تنها اقدام صورت‌گرفته در این زمینه اضافه‌شدن بین 10 تا 90 صدمی نمره به دانشجویان در این درس سه واحدی است و همین مساله باعث شد دانشجویان نامه‌ای به ریاست دانشگاه پیام نور بنویسند. در متن این نامه آمده است: «احتراما بیش از 10 روز از امتحان زبان تخصصی می‌گذرد؛ امتحانی که به هیچ وجه از استانداردهای لازم یک امتحان کشوری برخوردار نبود. نه‌تنها تناسب نسبی سوال آسان، متوسط و سخت رعایت نشده بود، بلکه از منظر کارشناسان خود دانشگاه، هفت سوال به کلی غلط ولی از منظر ما ۱۷ سوال دارای مشکل ساختاری و مفهومی بود. تاکنون تنها کاری که شده، خروارها وعده و وعید و حذف هفت سوال غلط با تاثیر مثبت -که عملا در نمره ما تاثیر آنچنانی نداشته- بوده و اقدام دیگری نشده است. به راستی چه کسی جوابگوی ضرر مادی و معنوی ما دانشجویان از سوالاتی است که در روز آزمون تمرکز و حضور ذهن‌مان را با سوالات غلط به هم ریخته و باعث یک ریزش کلی در نمرات دانشجویان شده است؟

محمدمحسن صدر، مدیرکل روابط‌عمومی دانشگاه پیام نور درباره مسائل مطرح‌شده از سوی دانشجویان درباره امتحان درس زبان گفت: «نه‌تنها سوالات این امتحان غیراستاندارد نبوده است، بلکه همه آنها از استاندارد بالایی هم برخوردار بوده و در حقیقت سختی برخی از سوالات زیاد بوده است؛ به همین دلیل متاسفانه برخی دانشجویان نمره کمی در این امتحان کسب کرده‌اند.»

او در پاسخ به این سوال که دانشجویان عنوان کرده‌اند مسئولان دانشگاه نیز غیراستاندارد بودن 6 سوال را پذیرفته‌اند، ادامه داد: «اصلا این‌گونه نیست؛ بلکه آن 6 سوال از سختی بیشتری برخوردار بوده است، با این حال برای این سوالات نیز جواب دوگزینه‌ای در نظر گرفته شده بود تا از این طریق به دانشجویان برای کسب نمره کمک شود.»

مدیرکل روابط‌عمومی دانشگاه پیام نور تصریح کرد: «سوالات ما به صورت متمرکز و کشوری است و به همین دلیل سوالات امتحانات توسط دو نفر مورد بازبینی قرار می‌گیرند و حتی اگر تنها یک سوال از استاندارد خارج شود، دانشگاه بلافاصله درباره آن تصمیم‌گیری می‌کند تا دانشجویان متضرر نشوند. با این حال اینکه دانشجویان بگویند چون سوالات یک امتحان سخت بوده، پس سوالات از استاندارد خارج بوده است، اصلا درست نیست.»

صدر اظهار داشت: «دانشگاه پیام نور بانک سوال دارد و برای هر درس چندین استاد نمونه سوالات خود را به این بانک ارسال می‌کنند و اصلا هم مشخص نیست که کدام سوال به مرحله نهایی می‌رسد، از این رو بعد از اینکه سوالات توسط کارشناس بانک سوال آماده شد، برای دو نفر ارسال می‌شود تا مورد بازبینی قرار بگیرد و بعد از تایید نهایی، سوالات در روز آزمون به مراکز دانشگاهی ارسال می‌شود.»

او گفت: «دانشجویانی که در درس زبان نتوانستند نمره قبولی را کسب کنند، باید یا معرفی به استاد بگیرند یا دوباره آن درس را بگذرانند. در حقیقت باید طبق روالی که دانشگاه برای آنها معین کرده، حرکت کنند.»

منبع: فرهیختگان

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۷۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سناتور آمریکایی خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید

برنی سندرز، سناتور آمریکایی حمایتش را از اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های این کشور ابراز و آنها را به ادامه اعتراضاتشان تشویق کرد.

به گزارش ایسنا، «برنی سندرز»، سناتور مستقل ایالت ورمونت آمریکا پستی را در صفحه خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) منتشر و در آن از خیزش دانشجویی ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا ابراز حمایت کرد.

سندر در این پست با یادآوری سوابق و آثار ناشی از اعتراضات دانشجویی در دهه‌های گذشته و در برهه‌های مختلف علیه موضوعاتی نظیر نژادپرستی و جنگ نوشت: «ما در سال ۱۹۶۲ تحصن‌هایی با هدف پایان دادن به سیاست‌های نژادپرستانه در دانشگاه شیکاگو سازمان‌دهی کردیم. من در سال ۱۹۶۳ به خاطر اعتراض به تفکیک نژادی مدارس دستگیر شدم. اما اعتراضات ما به حق بود.»

او در ادامه این پست خود با تشویق دانشجویان حامی فلسطین به ادامه اعتراضاتشان گفت: «من به اینکه دانشجویان به جنگ در غزه اعتراض می‌کنند افتخار می‌کنم. همواره متمرکز و در صلح باشید. شما در سمت درست تاریخ قرار گرفته‌اید.»

سندرز پیشتر نیز به سابقه اعتراضات دانشجویی در ۶ دهه قبل علیه جنگ ویتنام و مطالبه پایان این جنگ و شرکت خودش در این اعتراضات اشاره کرد.

او با اشاره به اینکه «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا به دلیل حمایت‌هایش از رژیم صهیونیستی خودش را در یک موضع ضعیف از لحاظ سیاسی و اخلاقی قرار داده تاکید کرد:‌ «این ممکن است ویتنام بایدن باشد.»

از ۱۷ آوریل تا امروز دانشجویان در ۴۶ دانشگاه و کالج آمریکا در اعتراض به هم‌دستی واشنگتن و دانشگاه‌های خود با جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، تجمعات اعتراضی برپا کرده‌اند؛ تجمعاتی که با برخورد پلیس مواجه شده و تا کنون بیش از ۲۴۰۰ شرکت‌کننده بازداشت شده‌اند.

به گزارش «آسوشیتدپرس»، بعضی دانشگاه‌ها به دانشجویان خود وعده داده‌اند که در سرمایه‌گذاری‌ و روابط خود با رژیم صهیونیستی تجدید نظر کرده و درخواست دانشجویان برای توقف روابط تجاری با این رژیم را به رسمیت بشناسند. بسیاری از دانشجویان معترض در خواسته‌های خود، روابط دانشگاه‌های آمریکا با ارتش رژیم صهیونیستی را هدف گرفته‌اند.

اوج گرفتن اعتراضات دانشجویی ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا و سرایت آنها به دانشگاه‌های دیگر کشورهای غربی بعد از آن شروع شد که دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک ماه گذشته میلادی از پلیس شهر نیویورک خواست به چادرهای برپا شده توسط این دانشجویان در محوطه این دانشگاه حمله کند که در نتیجه این حمله بیش از ۱۰۰ نفر دستگیر شدند. با این وجود معترضان سریعا یک تحصن دیگر را برپا کردند و مجددا روز سه‌شنبه گذشته در محل تحصن خود و ساختمانی که تسخیر کرده بودند مورد حمله پلیس قرار گرفتند.

دانشجویان معترض به جنایات رژیم صهیونیستی در کشورهای دیگر نظیر کانادا، استرالیا، فرانسه و مصر نیز در همبستگی با فلسطین دست به تظاهرات و برپایی کمپ‌های اعتراضی در دانشگاه‌ها زده‌اند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اتفاقات دانشگاه‌های امریکا نتیجه فعالیت‌های گسترده ایران و نهاد «جامعة‌المصطفی» است | اذغان به تأثیرپذیری دانشگاهیان امریکا از ایران
  • حضور پلیس، نتوانست به تظاهرات دانشجویان پایان دهد
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • اعتراض برخی دانشجو معلمان به نحوه گزینش در آموزش و پرورش استان گیلان
  • رویکرد بایدن در قبال تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان در آمریکا
  • سناتور آمریکایی خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید
  • سندرز خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید
  • برای بیست و پنجمین بار می‌گویم، از لیورپول نپرسید
  • اطلاعیه دانشگاه بوعلی‌سینا در حمایت از دانشجویان حامی فلسطین
  • بازگشت سنت اعتراض‌ به دانشگاه‌های آمریکا | دانشجویان: تعامل با رژیم اشغالگر متوقف شود / سرکوب می‌کنید؟ مقاومت می‌کنیم